Producten

-Basispakket
Ons Basispakket bestaat uit een website bestaande uit 5 pagina's. Deze pagina's zijn volledig zelf in te vullen en ook de layout van de pagina's kunt u naar uw eigen smaak bepalen. Van deze 5 pagina's mag er 1 pagina licht-communicatief zijn, zoals bijvoorbeeld een mailformulier. Bovenop dit basispakket kunt u aanvullende pagina's bijkopen om uw site mee uit te breiden.

-Projecten
Naast het basispakket kunt u er ook voor kiezen om een groter project door ons te laten doen. U kunt uw eisenpakket aan ons doorgeven en op basis daarvan maken wij een offerte voor het gehele project. Dit is een vaste prijs dus risico's dat het project uitloopt zijn dan voor ons.

-Onderhoud
Wij bieden u bij een website de mogelijkheid aan deze te onderhouden voor u. Sluit u met ons een onderhoudscontract af dan betaalt u een maandelijks bedrag en krijgt u het recht om tweemaal per maand aanpassingen door ons te laten doen. Het gaat hier om kleine layoutsaanpassingen of tekstaanpassingen. Grotere aanpassingen zoals het compleet veranderen van de layout behoren hier niet toe.